Szűrés

A(z) információs társadalom kulcsszót tartalmazó cikkek

Növekedett az internet és a mobiltelefon előfizetések száma

2015. szeptember 15. -

Az internet-előfizetések száma 13 százalékkal nőtt, így megközelítette a 7,7 milliót, a mobiltelefon-előfizetések száma pedig 181 ezerrel, 1,6 százalékkal bővült a második negyedévben az előző év azonos időszakához képest.

Tovább

Magyar SMS-asszisztens szolgáltatás indult – SMSinas

2015. augusztus 3. -

Az életünket egyaránt megkönnyítő szolgáltatás indult. Az első hazai SMS-asszisztens, az SMSinas.hu egyszerű dolgot kínál: minden szöveges üzenetben megfogalmazott kérésünket egy élő inas teljesíti, teljesen ingyenesen.

Tovább

A radikális változás már úton van, de vajon ki ül a volánnál?

2015. július 7. -

Október 12. és 15. között lesz az ITU Telecom World 2015, ezúttal Budapesten. Ez egy olyan globális platform, amely a társadalmi és gazdasági fejlődést előremozdító információs és kommunikációs innovációk számára szolgál táptalajul. 

Tovább

Még mindig sok balesetnek a mobil az oka Amerikában

2015. május 1. -

Egy San Diegó-i konferencián bemutatott új tanulmányból kiderült, hogy 80%-kal csökkent a tizenéves sofőrök balesetveszélyes manővereinek száma, amikor blokkolták telefonjaik hívásait és SMS-eit, valamint filmezték őket vezetés közben. Azonban az autóbaleset továbbra is első helyen áll az amerikai tinédzserek megelőzhető halálozási okai között.

Tovább